Medarbejdere

Medarbejdere

Alle i klinikken efteruddanner sig naturligvis løbende og er i løbet af året på relevante kurser – alt efter faglige behov og ønsker. Vi ser det som et nødvendigt fundament for at tilbyde den optimale behandling, bevare arbejdsglæden samt vedligeholde og udbygge fælles kompetencer.

Samarbejdspartnere

Det er vigtig for os, at du altid får den bedste behandling. De behandlinger vi udfører i klinikken er på et fagligt højt niveau. Selv om vi kan meget, er det ikke på alle områder vi er eksperter. I nogle tilfælde vil det være nødvendig at henvise til en af vore samarbejdspartnere, eksempelvis en kollega med speciale

i kirurgi, paradentose, tand-regulering eller bidfunktion.Alle proteser, kroner og broer fremstilles af danske teknikere. Vi mener, de er bedst til at efterkomme vore kvalitetskrav. Med et tæt samarbejde og god dialog, kan vi sikre et optimalt niveau og dermed bedre resultat for dig.

Charlotte Molbech

Født i 1960, gift med Peter, sammen har vi Sebastian og Linnea, fra henholdsvis 1991 og 1993. Jeg er uddannet på Århus Tandlægehøjskole og efter et studieophold på en amerikansk tandlægeskole blev jeg tandlæge i 1984. De første femten år arbejdede jeg i Ulfborg og fra 1999-2006 ansat tandlæge i Nørreport Centret. Jeg kom her til tandklinikken på Brotorvet i april 2006 og blev medejer 1. januar 2007.

Nu hvor ungerne er flyttet hjemmefra er der mere tid til fritidsinteresser.

Vi er stadig alle vilde med vand og bølger, og jeg bruger megen tid på ture i havkajakken, og det gode fællesskab i kajakklubben Pagaj, hvor jeg også hjælper med at uddanne nye kajakroere.

Jeg løber på motionsplan, vinterbader i Pagaj, plukker svampe i sæsonen, læser en del, og har kastet mig over en ny og spændende udfordring: argentinsk tango , som er fantastisk spændende men svært.

Susanne Odgaard

Jeg blev uddannet til tandlæge i 1993 og efter fem år i privatpraksis i Holstebro, flyttede jeg med familien til Zürich et par år.

I 2000 startede jeg som ansat i klinikken og har været medejer siden 2003. Efter seks år i München vendte jeg i sommeren 2015 tilbage til klinikken på fuld tid.

Jeg er født og opvokset i Struer. Gift og mor til tre piger. I fritiden hygger jeg med familie og venner. Løber på motionsplan, styrketræner og dyrker også lidt yoga. Når det er ferietid elsker jeg at rejse rundt med familien, stå på ski, vandre i Alperne eller sommerhus-hygge ved Vesterhavet.

Pernille Overgaard

Jeg er uddannet tandlæge fra Århus 1988. Jeg nyder mit fag, synes det er fagligt spændende og ser glæde i at møde og hjælpe mennesker. Jeg har været på klinikken fra 2000-2004 og nu igen siden 2009. Tidligere har jeg arbejdet på private klinikker i Tyskland og flere steder i Danmark samt ved Børnetandplejen.

Rasmus Schweigler Laursen

Jeg er født i 1996 og er netop uddannet tandlæge fra Aarhus 2023. Jeg finder faget rigtig spændende, og jeg glæder mig til at udvikle mig – både fagligt og personligt.

Jeg er født og opvokset i Holstebro, hvor jeg nyder at bruge tiden i naturen på bl.a. jagt og fiskeri. Til hverdag holder jeg nu til i Aarhus, hvor jeg bor med min kæreste og holder af hyggelige stunder med venner, brætspil og familien.

Dorte Jakobsgaard

Jeg er født i 1970, uddannet klinikassistent i 1993 og har været i klinikken siden januar 1996. Jeg er født og opvokset og nu bosiddende på Sletten i Holstebro med min mand Niels. Vi har to børn Maria og Ida fra henholdsvis 1995 og 2001.

Fritiden går med familie og venner, en god krimi, strikketøj og som instruktør i Les Mills Bodypump hos FitnessX i Holstebro. Hvis jeg kan lokke et godt svampested fra chefen, så er en tur i skoven super hyggelig.

Maria Hougaard

Jeg er uddannet som klinikassistent i 2002 og er ansat her i klinikken fra januar 2022. Jeg bor i Holstebro sammen med min datter og vores lille hund. Fritiden bruges på familiehygge, gåture, hundetræning og oplevelser.

Berit Grøn Nielsen

Jeg er født i 1974. Uddannet klinikassistent i 2005 og har været ansat i klinikken siden 2013. Bor sammen med min mand og vores to børn. Fritiden bruger jeg sammen med min familie, aerobic, gåture og hækling.

Birthe Resdal

Jeg er født i 1979. Bor i Holstebro med min mand og vores 3 børn. Jeg er uddannet klinikassistent her i klinikken i 2017. Min fritid bruges på familien, venner, hus og have. Herudover nyder jeg gå-/cykelture, bage hækle og læse bøger.

Malene Harregaard

Jeg er uddannet som klinikassistens i februar 2013 og ansat i klinikken i januar 2023.

Jeg bor i Holstebro sammen med min kæreste og vores søn. Fritiden går med familie, gå- og cykelture

Jihan Walo

Jeg er født i 2000 og bor i Herning sammen med min mor og lillebror. Jeg har gået i skole på Herning Erhvervsskole og jeg startede som tandklinikassistent elev i klinikken d.1-7-2022 og det er jeg meget glad for.

Min fritid bruger jeg sammen med min familie og venner og jeg træner i fitnessworld. Derudover kan jeg godt lide at tegne tøj og modeller og jeg elsker at se dokumentarer.

Anni Thalund

Jeg er født i 1961 og blev uddannet klinikassistent i 2001. Jeg startede her i klinikken i december 2014.

Jeg bor i Holstebro med min mand Niels. Fritiden bruges blandt andet med familien, derudover nyder jeg gå- og cykelture, læse og hækle.