Velkommen til Brotorvet

VELKOMMEN

Klinikkens ambition

Vi vil gerne give dig en god oplevelse af at gå til tandlæge – gerne gøre en forskel.

Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas, når du er hos os. Vi har tid til at lytte og vil gerne, at du føler dig tryg. Vi er en travl klinik med kompetente medarbejdere, der alle kan lide at gå på arbejde. På Brotorvet er du som patient i centrum i en afslappet atmosfære præget af omsorg og respekt; samtidig synes vi godt, der må være et smil på læben.

Under behandlingen møder du ofte både tandlæge, tandplejer og klinikassistent. Vi har forskellige kompetencer, men arbejder sammen som et hold med en høj faglighed og en fælles ambition om at udøve godt håndværk. Det er vores erfaring, at det sikrer det bedste resultat.

Vi bestræber os på, at behandlingen udføres så godt som muligt og efter de nyeste principper – gerne uden smerte for dig. Derfor deltager vi alle løbende i efteruddannelse.

Klinikkens logo er en varm rød cirkel. Vi er en tandlægeklinik, der arbejder med omhu og omsorg for vore patienter og hinanden. Logoet symboliserer alt det, der ligger i at have en god oplevelse hos tandlægen, hvor du som patient er i centrum.

Et højt fagligt niveau samt velfungerende og moderne udstyr er en selvfølge. Vi mener, at en velindrettet klinik med friske farver, et tandlæge team med smil på læben og naturlig menneskelig indlevelse, er vigtige. Forudsætningen for din gode oplevelse er først til stede, når cirklen er fuldendt.

Forventninger til dig som patient


Vi gør vores bedste for at overholde de aftalte tider. Men vi arbejder med mennesker, og derfor kan det af og til være svært. Vi forventer, at vore patienter kommer til tiden, mest af hensyn til den næste patient.

Den aftalte tid passer som regel med det arbejde der skal udføres. Derfor er det vanskeligt at indhente tabt tid i løbet af dagen.

Er vi meget forsinkede, prøver vi – så vidt det er muligt – at orientere dig på forhånd.

Hygiejne

Alle boremaskiner og instrumenter vaskes og autoklaveres efter hver behandling. En del af vore instrumenter er derudover “engangs”. Alt dette for at sikre den bedste hygiejne og dermed din sikkerhed.